Vlindermamaswap update Moederdag 2017

“Wat een leuk initiatief, de Vlindermamaswap ūü¶č”

“Een lichtpuntje op die toch wel droevige dag.”

update vlinder mamaswap 2017 moederdag 1

“Geweldig mooi idee.”

Wat werd mijn mailbox overspoeld met lieve, blije en enthousiaste reacties op de Vlindermamaswap. Moederdag 2017, voor velen de eerste, voor anderen de zoveelste. Maar voor moeders die een kindje verloren zijn is het een vreemde dag. Een dag waarin jij je echt nog steeds moeder voelt, maar je kindje is er niet meer… Misschien jouw eerste Moederdag, misschien heb je er al een paar gehad.

“Ik heb zin om iets moois en creatiefs te maken voor een andere vlindermama!
En ben ook zeer benieuwd naar hetgeen ik mag ontvangen!”

vlindermamaswap update

Niet alleen blijkt het fijn te zijn om iets te ontvangen, maar vooral het maken en kopen voor de andere moeder lijkt veel te betekenen voor deze onzichtbare mama’s.

“Vorig jaar heb ik erg genoten van mijn mooie cadeaus en ik vind het super mooi om te maken voor een andere vlinder mama.”
“Dit is mijn eerste Moederdag sinds de geboorte van ons dochtertje.”

update vlindermamaswap 2017 moederdag 2

 

De dankbaarheid straalt van mijn beeldscherm af. Vorig jaar dacht ik gewoon een leuk iets te organiseren voor moeders met een overleden kindje. Ik kwam bij een mamaswap terecht en dacht: “Dat is precies wat ik zocht!”

vlindermamaswap cadeautje handgemaakt
Handgemaakt!
“Dank je voor het initiatief! zoals je zegt…wij zijn toch ook mama’s!”¬†
“Wauw, wat een prachtig initiatief!”

“Ik wacht net smart op mijn lootje om een moeder in het zonnetje te zetten.”¬†

“Mooi initiatief om op deze manier mama‚Äôs onderling ook te herdenken voor het deeltje ‚Äúonzichtbare mama‚ÄĚ dan elk van ons is.”

engel
Uil aan de ene kant en engel aan de andere…. hoe bijzonder is dat…!

Wie had ooit gedacht dat er zoveel behoefte is om deze dag met elkaar te delen, dat er zoveel steun uit gehaald kan worden en dat het van zoveel betekenis kan zijn. Lees enkele reacties tussen de blog in om een beeld hiervan te krijgen. Het geeft mij zoveel voldoening dat dit kleine gebaar zo bijzonder is.

En het resultaat verbluft me weer! Hele knutseltafels, persoonlijke touch, handwerk, prachtige creaties en het mooiste… heel persoonlijk met veel aandacht voor de mama en het kindje dat zo wordt gemist.
vlinder mamaswap 2017
Dankjewel voor het mooie initiatief. Vorig jaar op Moederdag voelde ik me behoorlijk slecht.”

“Ik kreeg kippenvel over heel mijn lichaam toen ik erover las.”

 mamaswap moederdag
¬†¬†“liefdevolle actie”

Ik kijk al uit naar al het beeldmateriaal van het uitpakken! Maar voor nu alvast wat foto’s van de voorbereidingen!

“Dit zal mijn eerste Moederdag worden dankzij de mamaswap en kan ik een mede mama van een kind met vleugels een Moederdag schenken.”

* Wil je jouw swapmama ontmoeten?
Een mooie dag hiervoor is natuurlijk het Vlinderkindcafé. Klik snel op de link om er meer over te lezen! 

  1 reactie op “Vlindermamaswap update Moederdag 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram