fridays facts 4

My life…wat een week!

Project-Positief-Instagram-Challenge

#Blogtip! Door de bomen het bos niet meer zien! Wat zijn er veel bloggers en ik weet gewoon niet waar ik het zoeken moet. Zo’n beetje drie dagen in de week ben ik druk met lezen. Thuis ben ik ondertussen een stuk minder gezellig op de bank aan het mee hangen… Wat me wel opvalt is dat er veel lifestyle en beauty-bloggers zijn. Ook kom je aan mama-bloggers niks tekort. Ik probeer vooral uit te zoeken welke blog ik echt leuk vind om te volgen. En ik heb er een aantal gevonden. Meevallen deed het niet, want ik had echt geen idee waar ik zoeken moest, maar ik begin er steeds kundiger in te worden!

Eentje wil ik graag deze week als tip meegeven (zomaar, gratis en voor niks). Het is By Dagmar Valerie .  Make your own luck….en zo startte zij #ProjectPositief. Heel Twitter en Instagram deed volop mee en iedereen was deze week positief bezig! (je kunt nog meedoen t/m zondag!) Ik hou hiervan.

Heb je nog een leuke tip (blog) voor ons? Laat deze dan in een reactie achter! Je mag uiteraard ook je eigen blog achterlaten hoor. Spammen is ook hier vandaag toegestaan!

unnamedscreen322x572#App-tip! Als blogger heb ik al gezien dat mijn fotografiekwaliteiten aardig achterlopen. Gelukkig kreeg ik afgelopen week een tip van een leuke app op je telefoon die alles wat makkelijker en mooier maakt zonder daar echt heel veel moeite voor te moeten doen. Een goede camera kopen hoeft voorlopig niet en mijn telefoon draag ik toch altijd bij me! En naast mooiere foto’s maken zitten er ook mogelijkheden op om jezelf totaal belachelijk eruit te laten zien! Voor ieder wat wils en zo is hij te krijgen bij Apple-iTunes (klik op plaatje rechts) en voor Android (klik op plaatje links).

#Site-tip! De meeste vrouwen onder ons kennen de zwangerschapspagina wel. Ik las altijd wel mee en ook nu, wanneer we zoeken via Google (IVF, ovulatietesten enz), komen we regelmatig op deze site terecht. (Alsof daar alle antwoorden te vinden zijn) Nu kwam ik, beter laat dan nooit, tot de ontdekking dat zij ook een “afdeling” hebben genaamd  Vlindertuin . Voor mensen die hier ook meelezen voor de herkenning en steun. Misschien vind je het fijn om daar eens een kijkje te nemen. En uiteraard voor de zwangeren onder ons, voor degene die ermee bezig zijn, voor mensen die in een fertiliteitstraject zitten, ook voor jullie is het een superleuke pagina! Je vindt er daadwerkelijk alle vragen die je bedacht had terug…niet dat er altijd een antwoord is…sommige dingen weet nou eenmaal niemand!

My life blogs, how is your life?!

Liefs Nathalie

Berichtnavigatie

  3 reacties op “fridays facts 4

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram