fridays facts 5

My life….

10462948_920651747961740_6735481792090716129_n

De tips van de week zijn weer in aantocht. Je bent ondertussen misschien al op de hoogte van het feit dat het van alles en nog wat kan zijn. Zo ook deze week! Het is weer van alles wat! We beginnen met iets leuks!

#Vlesje De zomer is alweer tot zijn einde. Heb je ook wel eens zo’n heerlijke kan koud water in de koelkast staan? Misschien met een citroentje erin? Wie neemt er niet een flesje water mee naar zijn werk (veel juffen wel weet ik)? De afgelopen maanden heb ik al een aantal keer op Facebook een fantastisch zomerattribuut voorbij zien komen. Ze noemen het Vlesje. Hiermee kun je heerlijk je water met smaakje meenemen. Er zit een compartiment in waarin je je eigen smaak kunt toevoegen. De gedachte achter en opzet van Vlesje kun je nalezen op de website (klink op de foto!)! Hij is in ieder geval vaatwasserproof en ook kun je er heerlijke recepten vinden voor het lekkerste Vlesje water! (Vlesje kan natuurlijk ook gewoon in de koudere maanden)

#Petitie Afgelopen week  vroeg ik al om jullie mening over het mogelijk verdwijnen van kraamzorg in het basispakket. Ik zie dat er veel gelezen wordt, maar dat men toch niet veel heeft gereageerd. (misschien kwam het doordat ik twee blogs op één dag had, dat zal ik niet snel doen, maar dit stond nu eenmaal op dat moment ter discussie) Ik ben en blijf ervoor dat we hierover meningen wisselen, schroom niet om dat te doen. Mede via deze weg wil ik jullie de mogelijkheid geven om de petitie die rondgaat te tekenen. Geheel vrije keus uiteraard! Er zullen beslist genoeg mensen zijn die vinden dat het in het aanvullend pakket thuis hoort!

PETITIE: HOU KRAAMZORG IN HET BASISPAKKET

#IVF Wow, nog niet eerder kreeg ik zo’n stormloop aan lezers! Afgelopen maandag plaatste ik ons How to…IVF verhaal. De lijnen in mijn statistieken schoten omhoog! De reacties waren super om te lezen en horen. Ik sta er nooit bij stil dat het best apart is dat ik alles zomaar deel met…naja, iedereen die het lezen wil dus…. Blijkbaar is dit toch niet heel ‘gewoon’ en ik heb niks anders dan positieve reacties ontvangen over mijn blog.

3D animatie IVF (voor de eventuele liefhebbers)

Ik wil hierbij al mijn trouwe, nieuwe en af en toe langswippende lezers toch even bedanken dat jullie steeds weer de tijd nemen om te lezen wat ik vandaag weer te melden heb. Het voelt voor mij goed om te doen en ik heb dan ook besloten om op korte termijn mijn boek uit te gaan brengen. Nu durf ik het wel! Ik hoop altijd mensen te raken, helpen, steunen en laten lachen met mijn blog. Maar jullie doen dat ook bij mij! Door jullie reacties, berichtjes (en de statistieken) en aantal volgers dat blijft groeien krijg ik elke dag weer zin om meer te schrijven! Heb jij nog tips voor mij? Ook dat mag je altijd melden!

My life blogs, how is your life?!

Liefs Nathalie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram