Rouwbegeleiding en coaching

Rouwbegeleiding, coaching en workshops. In het bijzonder wil ik mij richten tot mama’s met een overleden kindje. Troost, steun en begeleiding bieden door het geven van workshops en coaching.

Het doel is om 31 maart 2018 te starten met mijn praktijk. De naam wordt Rouw met begeleiding , neem vast een kijkje op de site. Daar kun je ook het gratis ebook ‘rouw en onbegrip’ aanvragen.

Aanmelden of meer informatie? Lees verder of klik op de aanmeldbutton en stuur mij een bericht! 

Geplande workshops
 • Dinsdag 12 september 2017
  • 10:00/13:00 – Wandbord/herinneringsbord maken
 • Dinsdag 10 oktober 2017 
  • 10:00/13:00 – Dagboek voor mijn kind
 • Dinsdag 7 november
  • 10:00/13:00 – Memorybox/herinneringskoffer personaliseren

Workshops:
 • Wandbord/herinneringsbord maken
 • Memorybox/herinneringskoffer personaliseren
 • Dagboek voor mijn kind
 • Sieraad maken
 • Bullet journal
Voor wie bied ik de workshops aan:
 • Moeder van overleden kind
 • Familieworkshop (de mogelijkheid om samen met jouw moeder, zus of vriendin een workshop bij te wonen waarin de rouw om het verlies van jouw kindje centraal staat)
 • Miskraammoeder (bij miskraam, of mooier gezegd verlies van kindje tot 16 weken zwangerschap)
 • Moederdroom (geen (levende) kinderen gekregen, voor altijd onzichtbaar)
Locatie en kosten en duur workshop
 • 3 uur durende workshop
 • Kosten €45,- per persoon (maximaal 8, minimaal 4 personen)
 • Opgeven als groep van 8 tot 10 personen kan ook. Kosten €37,50 p.p.
 • Velsen-Noord (gratis parkeren of 10 minuten lopen vanaf station Beverwijk)
 • Heb je een groep van 8 dames bij elkaar en is de afstand te groot? Maak gebruik van de mogelijkheid dat ik naar jullie toe kom! Reiskosten in overleg (weekend mogelijk)
 • Alles is inclusief materiaal, drinken en wat lekkers
Mamacaoching voor:
 • Moeders van overleden kinderen
 • Zwangerschap en/of zwanger na het overlijden van een baby
 • (nog) Onvervulde zwangerschaps- en/ of kinderwens (ook als je in bij een fertiliteitskliniek loopt)
 • Onzichtbare moeders (Nooit een levend kind gekregen)
 • Miskraam moeders
Waar kan ik je zoal bij helpen:
 • Werken en/of solliciteren na het overlijden van je kind (blog)
 • Zoeken naar een balans in je nieuwe leven als moeder van een overleden kind
 • Luisteren naar je eigen gevoel, hoe wil jij het!
 • En natuurlijk nog veel meer.
Neem vrijblijvend contact op bij de vraag wat ik eventueel voor jou kan betekenen.

*Coaching is ook mogelijk via Skype en mail!

Rouwbegeleiding
 • Vind je het fijn om met een ervaringsdeskundige te praten? 2013 verloor ik mijn dochter. Ik weet echt wat jij doormaakt. 
 • Wil je wel dat iemand gecertificeerd is om jou te begeleiden? Na een aantal jaar bloggen, een boek en het Vlinderkindcafé ben ik een studie rouwbegeleiding gaan volgen.
 • Zoek je iemand die je al je gevoelens toe kan vertrouwen? Tegen mij kan je alles zeggen, ook waar je je enorm voor schaamt. Ik kan je bevestigen dat jouw gevoel normaal is.
 • Al met al een betrouwbaar en fijn persoon die jou een periode kan begeleiden en bijstaan. Weet je niet waar je moet beginnen of weet je niet hoe je het ‘goed’ doet na het overlijden van je kindje? Bij al jouw vragen en emoties kan ik er voor je zijn.
Waarom zou je bij mij komen voor rouwbegeleiding, coaching en workshops?

Mijn dochter overleed tijdens de geboorte door een zwangerschap met flinke complicaties. Hierna kwam ik in een  IVF traject terecht. Een miskraam volgde en het traject ging verder. Een heftige zwangerschap volgde daarna.

Ik ‘mag’ mezelf op de bovenstaande onderwerpen ervaringsdeskundige noemen. En na het schrijven van het boek Lieve Juul, na 3 jaar bloggen, het opzetten van het Vlinderkindcafé en achter de schermen heel veel gesprekken voeren met moeders van overleden kinderen en met professionals wil ik mijn kennis en ervaringen doorgeven tijdens het individueel begeleiden van moeders die graag steun, troost en coaching zoeken om een weg te vinden waarin je dit alles met je mee kan dragen.

Hiervoor ben ik een cursus rouwbegeleiding en coaching gaan volgen.

Je pijn en verdriet haal ik niet weg, ik zou het niet willen, ook dat hoort namelijk bij jou en jouw leven. Maar het geluk blijven zien, het mooie blijven beleven en je laten voelen dat je ermee kan leven. Wat wil jij? Hoe zie jij je leven nu verder gaan? En samen gaan we hier vorm aan geven!

Ik vertel je niet dat je niet mag rouwen, dat je ‘het’ een plekje moet geven. Ik zeg je niet dat het ‘over gaat’ of minder wordt of dat het tijd nodig heeft. Maar ik kijk samen met jou naar hoe je jouw moederschap, jouw kindje laat voortleven en voortbestaan!

workshop overleden kind

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram