Vlinderkindcafé

December 2017 is er weer een Vlinderkindcafé. Bij Boulevard in de Meern.”

We zitten vol, maar ik kan je op de reservelijst zetten? Mail dan naar lievejuul@outlook.com

Wat is een Vlinderkindcafé:

Een Vlinderkindcafé is een ontmoetingsplek/bijeenkomst/praatgroep van initiatiefneemster Nathalie van Stijn, schrijfster van het blog My life blogs en het boek Lieve Juul.

Een plek waar ouders van overleden kinderen elkaar kunnen ontmoeten. Alle emoties zijn toegestaan en worden begrepen, want iedereen daar weet écht wat jij hebt doorgemaakt. En wat je nog meemaakt…

Praat jij ook zo graag over je overleden kindje?

Of vind je steun in de herkenning van andermans verhalen en ervaringen? Zoek jij veel ‘lotgenoten’ via internet en social media? Dan is het Vlinderkindcafé echt de plek voor jou! Hier vind je dit alles, maar dan nog fijner en vertrouwder door elkaar te ontmoeten en vrijuit te spreken. Zonder taboe, zonder oordeel.

Wil je meer weten?

Waar komt het vandaan?

Het mamacafé is een plek waar nieuwe ouders elkaar kunnen ontmoeten. Ze kunnen elkaars onzekerheden, angsten en geluk delen. Ik vond dat er ook een plek moest komen waar ouders die een kindje hebben verloren elkaar kunnen ontmoeten. Een vlinderouder moet ook een plek hebben waar zij elkaar kunnen ontmoeten!

Wij organiseren 2 keer per jaar een plek waar wij elkaar ook kunnen ontmoeten. Waar wij ook ervaringen en verhalen over onze kindjes kwijt kunnen! Want jij bent toch ook een mama!

Logo Vlinderkindcafé

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram