Asbestemming

Wat is er allemaal mogelijk?

Je kindje is niet begraven, maar gecremeerd. Na vier weken mag je het as ophalen. Wat doe je hiermee? Vaak is men niet op de hoogte van de mogelijkheden. Op deze pagina vind je een aantal van deze opties op een rijtje.

Ballonverstrooiing: Laatste Vlucht

compilatie foto's

Kinderen en ballonnen horen bij elkaar. Ze zijn speels, kleurrijk en vliegen helemaal tot de wolken. Bij veel kinderuitvaarten worden al ballonnen in bepaalde kleuren losgelaten. Vaak een mooi en emotioneel moment.
Via Laatste Vlucht is het mogelijk de as van uw overleden kindje te verstrooien via een heliumballon. Uw kindje vliegt samen met de ballon heel rustig omhoog naar de wolken. Een prachtige manier van afscheid nemen, waarbij naar boven gekeken wordt in plaats van naar beneden. Door het letterlijk loslaten van de ballon helpt een ballonverstrooiing bij het verwerkingsproces. Daarnaast horen wij vaak dat een asverstrooiing met een ballon heel wat minder beladen voelt dan vele andere vormen van as verstrooien.

Wilt u meer weten? Neem gerust een kijkje op www.laatstevlucht.nl     lv

Wij zijn ook te vinden via:

www.facebook.com/laatste.vlucht

twitter.com/LaatsteVlucht 

——————————————————————————————————————————————-

Urnen: De Kneedbare Steen

Naamloos

Pottenbakkerij De Kneedbare Steen is een kleine, moderne pottenbakkerij, waar het ambacht en de liefde voor het werk centraal staan.

Op de site van de Kneedbare Steen staan voorbeelden van prematuur en baby urnen naar eigen ontwerp, ook de vaste urnencollectie is hier te zien en te bestellen.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie of een prijsopgave.

U bent natuurlijk ook van harte welkom in het atelier. 

Jorien van Heuvel

GetAttachment (8)Eind 1999 ben ik gestart met pottenbakkerij De Kneedbare Steen. Uitvaartwinkel Terra Nova vroeg mij om een aantal baby urnen te maken. Dat is voor mij de start geweest van deze bijzondere specialisatie. Ouders kunnen door zelf de vorm, kleur en decoratie van de urn te bepalen iets concreets doen met het verdriet en gemis dat zij ervaren.

Soms komen ouders naar het atelier vaak ook overleggen we via email, een kortdurend maar vaak ook intens contact rondom de dood van hun kindje. Ik vind deze ontmoetingen heel bijzonder.

 

Kijk voor alle informatie op:

www.kneedbaresteen.nl of mail naar info@kneedbaresteen.nl GetAttachment

Bellen kan ook: 06 36160873

U kunt ons ook vinden via:

https://www.facebook.com/Kneedbaresteen

https://twitter.com/Kneedbaresteen

——————————————————————————————————————————————-

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram