Praatgroep, voor wie is het Vlinderkindcafé

Nu via eigen site te volgen: vlinderkindcafe.nl/

Voor wie is het Vlinderkindcafé? 

Praat jij ook zo graag over je overleden kindje?

Of vind je steun in de herkenning van andermans verhalen en ervaringen? Zoek jij veel ‘lotgenoten’ via internet en social media? Dan is het Vlinderkindcafé echt de plek voor jou! Hier vind je dit alles, maar dan nog fijner en vertrouwder door elkaar te ontmoeten en vrijuit te spreken. zonder taboe, zonder oordeel.

  • Als jij ook andere ouders van overleden kinderen wil ontmoeten
  • Voor ouders van overleden* kinderen
  • Het doel is 2x per jaar een bijeenkomst te houden
  • Uitwisseling van ervaringen rondom het overlijden van een kind
  • Er zal een gastspreker aanwezig zijn
  • Entree is inclusief consumpties (3 drankjes en een hapje) en zal maximaal 25,- bedragen
  • Locaties zullen wisselen en zich verspreiden over het land. Blijf hier op de hoogte van de bijeenkomsten.

*overleden kinderen: Hiermee gaan voor nu uit vanaf een zwangerschapstermijn van 16 weken tot het verlies van een groter/ouder kind.

Waarom wel of niet komen?

Wanneer jij ook graag over je overleden kindje praat zonder het gevoel te hebben dat je niet begrepen wordt is deze bijeenkomst voor jou! Geen taboes, maar een vertrouwd ‘thuiskomen’ met andere ouders van overleden kinderen. Hoe laat jij jouw kindje voortbestaan, wat is jouw ervaring met vrienden en familie? Welke keuzes heb jij moeten maken? Zoek je herkenning, vind je hier steun in? Alle is bespreekbaar. We mogen huilen, maar ook zeker lachen deze middag. De trots delen dat jij mama (of papa natuurlijk) bent van zo’n mooi bijzonder kindje. Wat heeft het jou allemaal gebracht? Ik hoop je te zien bij ons volgende café!

Ter info

Omdat we niet van grenzen houden hopen we dat het Vlinderkindcafé zo’n succes wordt dat er uiteindelijk ook cafés kunnen worden georganiseerd voor de ouders die een kindje zijn verloren voor 16 weken en voor ongewenst kinderloos door andere oorzaken. Heb jij interesse voor zo’n bijeenkomst laat het ons vast weten!

Contact

ontmoeten bij het vlinderkindcafé

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram