Uitvaartverzorging IMA

Uitvaartverzorging gericht op baby’s en kinderen

Wanneer je kindje overlijdt is er vaak behoefte aan een gepaste uitvaart. Deze uitvaart blijkt nu eenmaal anders dan wanneer er een volwassenen is overleden. Wanneer je terecht komt bij een uitvaartverzorger die zich (vooral) richt op de uitvaart van baby’s en kinderen dan krijg je iemand die weet wat je er mogelijk is en die weet waarover hij/zij praat. Iemand die weet wat je te wachten staat. Iemand die zich dagelijks met deze dingen bezig houdt en ervoor kan zorgen dat de korte tijd die je met je kindje nog hebt zo bijzonder mogelijk is.

Ima afscheidszorg

site

ima logo witAls je baby rondom de geboorte overlijdt, komen welkom heten en afscheid nemen samen. We zullen daarom niet alleen aandacht besteden aan het afscheid van je baby maar we zullen je ook helpen bij het welkom heten van je kindje. In de dagen tussen de geboorte en de uitvaart zijn er verschillende manieren om je kindje te leren kennen. Uiteraard kun je zelf aangeven waar je behoefte aan hebt.

Wij kunnen je begeleiden bij het afscheid en we kunnen de uitvaart, begrafenis of crematie voor je regelen. Door onze speciale babykoeling, is het heel goed mogelijk om je kindje mee naar huis te nemen. De koeling is heel flexibel en past dus ook in een bedje of wiegje. We hebben zelf stoffen en rieten babymandjes of we kunnen je helpen ergens anders een babykistje of mandje uit te kiezen.

Omdat je als moeder niet alleen je baby verliest maar ook kraamvrouw bent, vraagt dat om speciale zorg. Vergeet niet dat je een zwangerschap en een bevalling achter de rug hebt.

Als je baby is overleden of je weet dat je baby gaat sterven en je wilt hulp, advies of je wilt dat ima afscheidszorg de begrafenis of crematie regelt, dan kun je 24 uur per dag contact met ons opnemen op 020-7372786.

Bijna alle uitvaartverzekeringen, zoals Yarden, Monuta, Ardanta en Axent vergoeden de uitvaart van een pasgeboren baby.

Wilt u meer weten kijk dan op: www.ima-afscheidszorg.nl

Of bekijk dit filmpje

Wij zijn ook te vinden via:

www.facebook.com/imaafscheidszorg

twitter.com/imaafscheid

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram