Vlinderkindcafé 5, bijeenkomst ouders overleden kinderen

Persbericht

Velsen-Noord,  2 mei 2018

Het Vlinderkindcafé

Een ontmoetingscafé voor ouders van een overleden kind.

De, in Velsen-Noord wonende, Nathalie van Stijn organiseert zondag 3 juni van 13:30 tot 16:30 het Vlinderkindcafé. Een plek waar ouders van overleden kinderen elkaar kunnen ontmoeten. Steun en herkenning vinden door elkaar ontmoeten.

Tijdens het bloggen van de afgelopen jaren kwam ik met steeds meer moeders van overleden kinderen in contact. Zogezegd “onzichtbare moeders”.  Bij het ontmoeten van één zo’n moeder raakten we niet uitgepraat. Ik vond dat er ook een plek moet zijn waar ouders die een kindje hebben verloren elkaar kunnen ontmoeten. En zo ontstond het Vlinderkindcafé. Samen met twee lotgenoten, Kelly en Janine, is de vijfde bijeenkomst alweer een feit. De nadruk van ons Vlinderkindcafé ligt niet op de rouw, maar op de liefde voor je kindje en op de manier hoe jij je overleden kindje voort laat leven.

Twee keer per jaar kun je hier lotgenoten ontmoeten. Om ervaringen en verhalen te delen over hun overleden kindje(s). Onze kinderen zijn veel te kort bij ons zijn geweest, soms alleen tijdens de zwangerschap, toch hebben wij elkaar genoeg te vertellen.

Bloemenbed in Noordwijk is voor de 5e bijeenkomst een prachtige locatie. Door de ruime setting is het mogelijk om deze editie iemand mee te nemen waarmee je dit zou willen delen. Foto’s en/of  andere dierbare herinneringen worden meegebracht en met elkaar gedeeld. Daarnaast is er ruimte om een item, fotolijstje of bullet journal, te personaliseren aan de workshoptafel en kun je rondsnuffelen op de mini snuffelmarkt. Een markt met diverse spullen, zoals; boeken, troost- en herinneringsitems.

Het Vlinderkindcafé wordt geheel op vrijwillige basis georganiseerd. De kosten van €25,- worden enkel gevraag om de gemaakte kosten te dekken. Hiervoor heb je de hele middag drinken en wat lekkers.

Meer informatie of aanmelden kan via:

http://mylifeblogs.nl/vlinderkindcafe/

https://www.facebook.com/vlinderkindcafe/

https://twitter.com/NathalievStijn 

https://www.linkedin.com/profile/view?id=140124024

Bijeenkomst ouders overleden kind

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram