fridays facts 3

My life….3 tips van de week

(jullie weten inmiddels dat je door te klikken op het plaatje op de juiste website komt, toch?!)

Hier kan ik niet omheen! Aanstaande maandag start een nieuwe kinderserie op Zapp. Het zal dagelijks te zien zijn. Maar dit is niet het enige… Wanneer je naar de site gaat zul je mee kunnen doen aan de missie die de kinderen in de serie moeten doen. Ook de (op vakantie zijnde) presentatoren van Zapp zullen hun taak moeten volbrengen om dit allemaal tot een goed einde te brengen.

Waarom vind ik nu juist deze serie zo leuk, waarom, ik heb hem nog niet eens gezien en kan het dus ook niet weten!?

De reden dat ik als 38-jarige straks dagelijks deze kinderserie aan het volgen ben ik Senna Daems! Senna is hier praktisch opgegroeid, haar moeder en ik zijn hele goede vriendinnen en Mijn dochter Nikki is dikke matties met Senna. Zij heeft hier haar eerste grote rol te pakken en zal dagelijks te zien zijn als Feike. Is dit niet reden genoeg voor jullie om je kinderen achter te zetten? Senna Borsato zal ook een rol vertolken! (voor de dochters misschien wel leuk om naar te kijken)

download

Dan nu…laten we het nog even over trouwen hebben, dat doe ik weer veel te weinig. (we waren even goed van start) Het lijkt weer een beetje in de “komt later wel” afdeling beland te zijn. Toch kwam ik dit filmpje tegen en moest het even met jullie delen! Het nadeel van alles delen is dat ik zulke leuke verrassingen wel kan vergeten op mijn bruiloft. (klik op onderstaand epic surpise)

EPIC SURPRISE – FILPMJE

En laten we nog even doorgaan op dat trouwen. Men gaat te snel scheiden, scheiden komt veel vaker voor dan vroeger…Het staat er allemaal niet zo heel erg positief voor. Toch kwam ik een artikel tegen dat uitlegt dat een tweede huwelijk meer succesvol is dan een eerste! (wist ik natuurlijk al, maar fijn dat de feiten nu eens op tafel komen.) Ik kan hier heel uitgebreid op in gaan, maar zij hebben het prima gedaan! Echter, het is in het Engels. dus even heel kort waarom ik denk dat zij gelijk hebben.

Ik denk dat je soms (absoluut niet altijd dus) de eerste keer (bij mij is dit wel een gevalletje geweest) dat je je nog niet altijd bewust bent van wat je wel en niet wilt. Je neemt je partner voor lief en denkt dat het allemaal vanzelf wel gaat. De tweede keer ben je je veel bewuster van alles wat je wel wilt en niet wilt en zal wat meer moeite doen. Heerlijk als je dit de eerste keer al ontdekt hebt!

TWEEDE HUWELIJK MEER SUCCESVOL: ARTIKEL

En ik zou ook graag van jullie horen wat jullie ervaring hierin is!

My life blogs, how is your life?!

Liefs Nathalie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram