a quick hello

My life…wie ben ik?!

Hoe zie ik eruit.

2014-10-01-11-47-35-856Nogal klein van stuk met mijn 1.48 m, lichtelijk overgewicht volgens de BMI meter (serieus…de grens is 25 en daar krijg ik het net voor elkaar om op de 25,1 te staan, grrrr).  En verder.. gewoon zoals op de foto.

Wat ben ik

Ik breng mijn dagen in de eerste plaats door als moeder van een zoon en twee dochters; Danny (17), Nikki (14) en Juul. Juul is ons vlinderkindje, zoals ze dat mooi noemen. Zij is overleden bij haar geboorte op 31 maart 2013, Eerste Paasdag.

Ten tweede mag ik mezelf de verloofde van Ewout noemen. Ewout is een lieve, zorgzame (en niet te vergeten heerlijk afgetrainde) 26-jarige jongeman (ik ben zelf 38). Hij is niet de vader van mijn twee pubers (als je die rekensom met de leeftijd van mijn kinderen al had gedaan had je al gezien dat dat heel raar zou zijn), maar hij is wel als een vader voor ze. Daarnaast is hij de vader van Juul, alleen heeft hij nooit mogen laten zien hoe hij haar papa zou zijn. Samen hebben wij een grote kinderwens en de pubers in huis hebben een broertje en zusje wens. Dus zijn wij al een flinke tijd hiermee onderweg, dit wil allemaal niet heel soepel verlopen en zo hebben we de hulptroepen ingeschakeld. Inmiddels hebben wij hiervoor al een aardige reis achter de rug. Nadat het niet meer lukte om spontaan zwanger te raken zijn we in IVF beland. De eerste Poging is niet gelukt, wel hebben we daar elf embryo’s uit gehaald. We hebben nu al een aantal terugplaatsingen gehad, maar helaas nog zonder resultaat.

Wat doe ik

De derde plek in mijn bestaan breng ik door als juf op een basisschool. Na het overlijden van Juul heb ik lang thuis gezeten, maar ondertussen kan ik weer echt genieten van mijn werk!!

Na het overlijden van Juul ben ik een boek gaan schrijven, “Lieve Juul, of Juultje zoals we je graag noemen” . Deze is inmiddels te koop! HIER vind je de Lieve Juul pagina.

Waarom begon ik

Dit alles begon ik in eerste instantie voor mezelf, net als dit blog. Toch zou ik het heel fijn vinden als mensen het kunnen lezen en er wat aan zouden hebben, al is het maar herkenning of begrip. Ik dacht: “Als Daphne Deckers het kan (mensen boeien met haar leven), kan ik het ook!” Met uiteraard de kanttekening dat ik geen BN’er genoemd kan worden, maar dat mag de pret niet drukken en dit houdt mij zeker niet tegen om het een poging te wagen en de mensen om mij heen te vermaken met mijn stukjes tekst als ze dat leuk vinden (gelukkig kun je nog altijd zelf kiezen of je me wel of niet gaat volgen). Ken je mij (ons) nog niet dan zou ik het leuk vinden als je een tijdje meeleest en ons leert kennen.

Wat is mijn doel

Toen ik uiteindelijk mijn niche had gevonden kreeg ik ook een doel. Waar ik het begin mijn blogs nog varieerde van onderwerpen, heb ik er inmiddels voor gekozen om mijn blogs bij het verlies van Juul te houden. zo weet men wat je hebt aan mijn verhalen. De herkenning en steun voor mensen die hetzelfde hebben meegemaakt of voor mensen die het mooi vinden om te lezen. Soms zijn mijn blogs verdrietig, maar echt niet altijd. Ik probeer alleen maar naar buiten te brengen wat het verlies van een kind met de rest van je leven doet.

Hoe wij doorgaan en ook regelmatig bij Juul stilstaan en Juul een plek geven in ons gezin staat centraal. Daarnaast schrijf ik ook over onze kinderwens en het IVF traject.

Ik wil uiteindelijk de site omzetten naar een platform voor mensen die hun kind verliezen. Een plek voor ouders van een overleden baby. Een plek waar je steun, herkenning en informatie kan vinden. Daar ga ik 2015 voor inzetten!

Wil je dit volgen dan nodig ik je uit om mijn Facebook te liken. Of kijk even rond op de homepage en lees wat blogs!

facebook

My life blogs, how is your life?!

Liefs Naat

  11 comments for “a quick hello

 1. joyce van der ree
  augustus 11, 2014 at 6:08 pm

  Mop wat goed van je dat je bent gaan schrijven. Als je boek over je dochter uitkomt wil m graag lezen. Ben trots op je meis. Heel veel liefs je oude jeugd-vriendinnetje xoxoxo joyce

 2. Fred
  augustus 11, 2014 at 7:22 pm

  Nathalie wat een geweldig initiatief. Van je boek wist ik niet, maar ik kan me heel goed voorstellen dat het je/jullie helpt bij de verwerking van jullie grote verlies van jullie Juul. Wij konden ook niet ophouden met erover te praten, het was zelfs zo erg dat “vrienden” afhaakten want die werden gek van ons. Maar aan de andere kant ontdek ook weer wie je echte vrienden zijn. Goh, dus ook bij jullie wil het niet lukken na alle tegenslag. Dat hebben wij ook meegemaakt en na een lange periode van iedere maand weer hopen hebben wij zoals jullie weten uiteindelijk twee heerlijke kinderen gekregen inheeft dat ons enorm geholpen bij het verwerken en (heel soms) vergeten van ons verdriet. Ik hoop van harte dat dit ook voor jullie opgaat want ik weet zeker dat een kindje bij jullie een geweldig leventje zal hebben. Natuurlijk ben ik reuze benieuwd naar je boek en ik zou het heel graag willen lezen.

  Veel succes met je blog.

  • augustus 12, 2014 at 8:03 am

   Gelukkig hebben wij geen vrienden die afgehaakt zijn….Jullie verhaal lijkt verder ook veel op de onze inderdaad, duurde bij jullie ook lang ja. En als het verder ook een beetje op jullie mag lijken gaat het hier uiteindelijk dus ook lukken, haha. Bedankt voor je lieve woorden! Als het boek klaar is zal ik het laten weten.

 3. Remco
  augustus 11, 2014 at 8:05 pm

  Heee Naat, wat leuk dit!

  Ga het zeker volgen!

  Groetjessss

  • augustus 12, 2014 at 8:04 am

   Thanks Rem!!! Ik zit alleen nog wat te knoeien met de site haha. Misschien roep ik je hulp daar nog even in! Maar eerst zelf knutselen vandaag!

   • Remco
    augustus 12, 2014 at 4:17 pm

    Ja moet je zeker doen! Ik hoor het wel, succes!

 4. Eva
  augustus 13, 2014 at 6:49 am

  Hey Naat, wat schrijf je goed. En wat fijn dat je zo je ei kwijt kan. Ewout is terecht trots op je! Xxx

 5. Gyorgyike Horvath
  augustus 13, 2014 at 3:22 pm

  WAT een mooie blogs . Succes ik blijf je volgen

 6. Miep
  augustus 21, 2014 at 10:34 am

  Lieve Naat,

  Wat kun jij mooi schrijven …..en hoe je het voor elkaar krijgt weet ik niet maar…..zit aan m’n i pad gekluisterd….
  De manier waarop je schrijft …..

  Wat ben jij lief ….

  Ik vind je een Topper ! BN er of niet !

  • augustus 21, 2014 at 10:39 am

   Lieve Miep, Ik zag net je compliment bij wedding chills ook voorbij komen. Wat een lieve woorden en wat een compliment voor mijn schrijven! Er is niks fijner dan dat het zo in ontvangst wordt genomen! Zo goed om te horen!

   Dank voor je reacties en meelezen!

   liefs Naat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram