Een sieraad met emotionele waarde

sieraad names4ever
Een sieraad met emotionele waarde

Ze schopte nog vrolijk in het rond in mijn buik, al waren de zorgen van ons groot. Maar met het vertrouwen dat wij hadden, zo ook had mijn schoonmoeder vertrouwen in een goede afloop van deze zwangerschap. Maar het liep niet goed af…

Bijna altijd heb ik hem om. De armband die ik van mijn schoonmoeder kreeg als geboortecadeau voor Juul*. Een sieraad met een lading emotionele waarde. Geen geldbedrag kan daar tegenop. Een erkenning dat wij ouders zijn geworden van dit mooie meisje.

Lees ook: de memorybox van Juul
Heb jij al zo’n waardevol sieraad?

Veel mensen dragen een sieraad met emotionele waarde. Bij Names4ever hebben ze werkelijk prachtige mamasieraden en fotosieraden (en nog veel meer moois!). En nog mooier is dat je deze zelf kan ontwerpen met foto of naam erop. Ze worden veelal als herinneringssieraad gebruikt om overleden dierbaren te herdenken.

“Lees nog heel even verder als je kans wil maken op een mooi sieraad van Names4ever.”

Een moeder wil haar kindje bij zich hebben, dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Velen van ons missen een kindje. Ik praat vaker over onzichtbaar moeder zijn. Je voelt het in je hele lijf, het moederschap, maar niemand kan het zien.
Een mooi sieraad kan het gevoel geven dat je toch je kindje wat meer bij je draagt, meer zichtbaar in plaats van het altijd onzichtbaar… mensen die je vragen of die foto op je ketting jouw kindje is en voor je het weet heb je een mooi gesprek over jouw kindje.

Ik mag er twee weggeven!

En wat een mooi gebaar van Names4ever kreeg ik via mijn mail. Ik mag niet 1, maar zelfs 2 sieraden weggeven aan jullie! De voorbeelden zie je op de foto’s. De naam of foto van jouw kindje op een mooi sieraad.
Wil je kans maken? Laat dan in een reactie achter of je gaat voor het naam- of fotosieraad. Dat kan onder dit blog of via Facebook.

De band tussen moeder en kind is bijzonder, Names4ever heeft dit prachtig omschreven…

“Niets is sterker dan de band tussen moeder en kind. Deze band ontstaat al tijdens de zwangerschap. Het is natuurlijk een wonder dat er een kindje in je buik groeit. Bijvoorbeeld de eerste keer dat je het kind voelt, dat is onbeschrijflijk! Dat je voelt hoe het kind in je buik ligt. De moeder geeft de ruimte om het kind te laten groeien. Dat maakt de band tussen moeder en kind zo speciaal.”

     – Names4ever

Als je kindje overlijdt verdwijnt deze band niet…! Deze is er en deze blijft, voor altijd…

Iedereen mag meedoen!

Meestal met mijn weggeefacties doe ik dit speciaal voor ouders van overleden kinderen. Omdat ik weet dat er veel trouwe lezeressen zijn die liefdevol met ons meeleven, is deze weggeefactie voor iedereen! De meeste mensen missen iemand, iemand die ze misschien graag herinneren met zo’n prachtig sieraad. Maar wat je erop wil zetten is natuurlijk helemaal vrij!

Zie je mijn blog voor het eerst? Dan vind ik het leuk als je wel even de Facebookpagina gaat liken/volgen, zodat je een tijdje met ons mee kan lezen en een intieme blik krijgt in het leven van een moeder van een overleden kindje. En als je dan toch bezig bent en nieuwsgierig naar Names4ever, zij zijn hier te vinden!

Zaterdag 10 juni zal ik de winnaars onthullen!

  4 comments for “Een sieraad met emotionele waarde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram