Foto’s van Juul….

My life…mijn meisje.

Jullie zijn veel van me gewend. Ik deel bijna alles via mijn blog. Ik vertel veel. Toch ben ik tot nu voorzichtig geweest. Ik heb namelijk al heel lang de neiging om foto’s van Juul te plaatsen. Maar hoe doe je dat dan zonder dat je mensen afschrikt? Het is natuurlijk niet dagelijks dat je kijkt naar een overleden baby.

Natuurlijk zullen de meeste mensen het juist mooi en helemaal niet als vervelend ervaren. Toch zitten deze mensen er wel tussen. Of mensen die meelezen waarvoor het heel erg gevoelig ligt en hier niet zomaar tegenaan willen lopen. Ook zullen er vrienden of familieleden zijn die de foto’s nog niet hebben gezien en er hier wel even mee geconfronteerd worden.

Vandaag plaats ik dus foto’s in dit blog. Ik vind zelf de foto’s niet vreemder dan een foto van een levende baby. Toch zie je dat het niet een slapende baby is…

Waarom nu wel? 

Binnenkort (waarschijnlijk begin december) zal ik mijn boek lanceren: Lieve Juul

Voordat deze uitkomt vind ik het fijn om haar aan jullie voor te stellen. Zo heb je een beeld bij haar. Ook voor de lezers die ons als gezin niet persoonlijk kennen, vind ik het fijn als jullie gezichten bij de namen kunnen hebben. Zo kun je tijdens het lezen de ‘juiste’ gezichten in het verhaal plaatsen.

Foto’s

Helaas hebben wij geen foto’s door Make a memory laten maken. Pas later hoorde wij van deze stichting. Dus de foto’s zullen wat kwaliteit betreft niet zo geweldig zijn. Ook heb ik geprobeerd niet de meest verdrietige foto’s te kiezen. Natuurlijk zijn deze er, veel zelfs. Maar om het niet te heftig te maken en om het voor ons gezinnetje toch nog een beetje privé te houden (kan dat nog…?) heb ik voor de onderstaande foto’s gekozen.

Ik wil wel zeggen hoe waanzinnig trots ik ben op Ewout en mijn kinderen. Met elkaar zijn we er nog en hebben we het fijn saampjes. Met elkaar en los van elkaar missen we Juul, zijn we met haar bezig, trekken haar bij het gezin en gedenken we haar. Gelukkig zijn wij een open gezin en delen we makkelijk. Zij geven mij de ruimte en mogelijkheid om zoveel met Juul bezig te zijn en te delen. Ik hou van jullie en mijn hart breekt steeds opnieuw dat wij dit mee moesten maken. Maar wat zijn we goed bezig om ons leven door te zetten!

(het mooi indelen van de foto’s lukte niet zo goed….programma werkt niet altijd goed met me mee ;))

My life blogs, how is your life?!

Liefs Nathalie

DSC03278 (2)

Juul 1 021

Juul 1 012

Juul 1 025

Juul 1 092

Juul 1 096

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   Juul 1 121

  15 reacties op “Foto’s van Juul….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram