Foto’s van Juul….

My life…mijn meisje.

Jullie zijn veel van me gewend. Ik deel bijna alles via mijn blog. Ik vertel veel. Toch ben ik tot nu voorzichtig geweest. Ik heb namelijk al heel lang de neiging om foto’s van Juul te plaatsen. Maar hoe doe je dat dan zonder dat je mensen afschrikt? Het is natuurlijk niet dagelijks dat je kijkt naar een overleden baby.

Natuurlijk zullen de meeste mensen het juist mooi en helemaal niet als vervelend ervaren. Toch zitten deze mensen er wel tussen. Of mensen die meelezen waarvoor het heel erg gevoelig ligt en hier niet zomaar tegenaan willen lopen. Ook zullen er vrienden of familieleden zijn die de foto’s nog niet hebben gezien en er hier wel even mee geconfronteerd worden.

Vandaag plaats ik dus foto’s in dit blog. Ik vind zelf de foto’s niet vreemder dan een foto van een levende baby. Toch zie je dat het niet een slapende baby is…

Waarom nu wel? 

Binnenkort (waarschijnlijk begin december) zal ik mijn boek lanceren: Lieve Juul

Voordat deze uitkomt vind ik het fijn om haar aan jullie voor te stellen. Zo heb je een beeld bij haar. Ook voor de lezers die ons als gezin niet persoonlijk kennen, vind ik het fijn als jullie gezichten bij de namen kunnen hebben. Zo kun je tijdens het lezen de ‘juiste’ gezichten in het verhaal plaatsen.

Foto’s

Helaas hebben wij geen foto’s door Make a memory laten maken. Pas later hoorde wij van deze stichting. Dus de foto’s zullen wat kwaliteit betreft niet zo geweldig zijn. Ook heb ik geprobeerd niet de meest verdrietige foto’s te kiezen. Natuurlijk zijn deze er, veel zelfs. Maar om het niet te heftig te maken en om het voor ons gezinnetje toch nog een beetje privé te houden (kan dat nog…?) heb ik voor de onderstaande foto’s gekozen.

Ik wil wel zeggen hoe waanzinnig trots ik ben op Ewout en mijn kinderen. Met elkaar zijn we er nog en hebben we het fijn saampjes. Met elkaar en los van elkaar missen we Juul, zijn we met haar bezig, trekken haar bij het gezin en gedenken we haar. Gelukkig zijn wij een open gezin en delen we makkelijk. Zij geven mij de ruimte en mogelijkheid om zoveel met Juul bezig te zijn en te delen. Ik hou van jullie en mijn hart breekt steeds opnieuw dat wij dit mee moesten maken. Maar wat zijn we goed bezig om ons leven door te zetten!

(het mooi indelen van de foto’s lukte niet zo goed….programma werkt niet altijd goed met me mee ;))

My life blogs, how is your life?!

Liefs Nathalie

DSC03278 (2)

Juul 1 021

Juul 1 012

Juul 1 025

Juul 1 092

Juul 1 096

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   Juul 1 121

  15 comments for “Foto’s van Juul….

 1. november 12, 2014 at 10:42 am

  Tranen staan in me ogen. Erg mooi, en fijn dat je deze herinnering hebt. Vind het ook helemaal niet gek dat je dit deelt. Zelf heb ik het ook gedaan op me blog. Wij hebben wel een fotoshoot gekregen, maar persoonlijk. Ben ook zo blij dat die foto,s er zijn. Je bent dapper dat je net als mij zo open en eerlijk bent hier.

 2. Melanie
  november 12, 2014 at 12:41 pm

  Ze lijkt op Ewout en ze is prachtig

 3. november 12, 2014 at 1:52 pm

  Mooie foto’s…

 4. Marloes Dikhooff
  november 12, 2014 at 1:55 pm

  Wat een mooie, ontroerende foto’s! Jullie mogen trots op elkaar en op jullie kleine meisje zijn!

 5. monique
  november 12, 2014 at 3:36 pm

  Prachtige foto’s, ik vind ze echt mooi.
  En een prachtig sterk gezin, jammer dat jullie niet voor altijd zo bij elkaar mogen zijn met juultje.

 6. november 12, 2014 at 7:35 pm

  Wat word ik hier ongelofelijk stil van… Ik heb net een aantal artikelen gelezen en wat heb ik een bewondering voor jou en je gezin. Wat hebben jullie een heftige tijd..
  De foto’s zijn erg mooi. Het lijkt me heel fijn die te hebben!

 7. november 12, 2014 at 8:35 pm

  Wat een dierbare foto’s. En wat fijn dat je ze wil delen met je lezers.
  Wat is ze mooi!

 8. november 12, 2014 at 8:42 pm

  Mooie foto’s en idd ze is prachtig !

 9. Amelie
  december 16, 2014 at 6:14 pm

  Lieve Nathalie,

  Vandaag heb ik je boek ‘Lieve Juul’ uit mogen lezen en ik had daarna direct de behoefte om deze intens pure foto’s van jullie lieve kleine meisje nog eens te bekijken.
  Tijdens het lezen van je (dag)boek heb ik me bij momenten een voyeur gevoeld, zo open heb jij alle details, je emoties van hoop en vrees met ons lezers gedeeld. Ik hoop dat het proces van schrijven je gesteund heeft in het creëren van een permanente bijzonder plek voor jullie lieve Juul. Het verdriet gaat niet weg, de herinneringen blijven beperkt, maar wat een liefdevol nest hebben jullie Juul geboden. (en bieden jullie elkaar)Koester dit! Dank je wel voor het delen van je verhaal en lieve Nathalie, ik wens jou, Ewout, Nikki en Danny heel veel kracht en liefde!
  Liefs, Amelie

  • december 16, 2014 at 6:22 pm

   Heej, je zou nog niet gaan lezen… 😉

   Wat een ontzettend lieve reactie van je. En wat een mooi compliment voor mijn boek! Dank voor deze liefdevolle woorden!

   liefs Nathalie

   • Amelie
    december 17, 2014 at 9:57 am

    Lieve Nathalie,
    Je boek schreeuwde om gelezen te worden, hoe zou ik dat nou kunnen negeren!
    Verdriet en gemis dat je dagelijks beheerst omzetten in een blijvend document, nog midden in je rouwperiode, ik vind het knap! Nogmaals, diep respect!
    Groetjes, Amelie

 10. Miriam
  januari 23, 2015 at 2:54 pm

  Hoi Nathalie,

  Via facebook werd ik op de hoogte gesteld van jouw boek. Ik heb het direct besteld en met veel tranen uitgelezen. Goh, wat raakt me dit toch…. Ook al heb ik niet meegemaakt wat jij hebt moeten doorstaan en nog steeds doorheen zal moeten (gelukkig niet), maar het kwam hard aan. In de zomer van 2012 van we namelijk ouders geworden van onze dochter Juul, of Juultje zoals wij graag zeggen…..

  Ik wens jou en je gezin alle goeds toe!

  • januari 24, 2015 at 8:14 am

   Wauw, wat lief, je reactie. Dank voor je lieve woorden.
   En hoe bijzonder dat jullie dochter Juul, Juultje heet. Is dit mede de reden dat je het boek wilde lezen?

 11. sita
  mei 13, 2015 at 1:25 pm

  Wat een mooie foto’s. Heel bijzonder he zo’n herinnering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram