Komen dromen uit?!

cover boek100 mg

My life… ik wil zo graag dromen.

Een droom die niet komt

Elke avond sluit ik mij ogen in de hoop dat ik haar vannacht zal zien. In de nacht, met mijn ogen dicht, is de enige mogelijkheid dat ik Juul zou kunnen zien. De enige plek waar ik haar kan vasthouden en voelen is in mijn dromen. Maar ‘s ochtends wanneer ik wakker wordt is er weer een nacht voorbij en weer heb ik haar niet gezien…Waarom droom ik niet over jou? Waarom mag ik je niet even zien? Je bent al van me afgenomen en ik moet het met een foto en een urn doen de rest van mijn leven. Laat me je dan in mijn dromen zien! Maar je komt niet…

Soms komen dromen wel uit!

Deze week is het zover! Deze week komt het boek, Lieve Juul in de verkoop!

Dit begon niet als droom, maar eindigde daar wel in! En hij komt uit… Deze droom werd werkelijkheid en zo houden we Juul in leven. Dat ik haar nooit meer terug krijg, daar kon ik geen vrede mee hebben. Haar dood moest meer betekenis krijgen en de eerste reacties op het boek laten weten dat dit zo zal zijn. Ik hoop dat er mensen zijn die door het lezen van Lieve Juul troost vinden. Of misschien wil je gewoon weten wie Juul was en hoe ze heeft gevochten, hoeveel ze voor ons betekent en hoe ons leven nooit meer hetzelfde zal zijn.

Dat zij is gestorven en dat ze daardoor andere moeders troost kan bieden. Zo’n klein meisje met zoveel kracht. Dit doe jij, Lieve Juul…. Je zal hopelijk nog vele harten stelen.

Nooit had ik dit alleen gekund

Natuurlijk moet ik namen noemen van iedereen die me bij heeft gestaan en me deze richting opgestuurd heeft! Dit zijn er teveel. Mijn familie en vrienden staan stuk voor stuk elke dag voor ons klaar! En bij twijfel riepen ze meteen dat ik het moest doen. En stuk voor stuk bestellen ze ook nog eens het boek!

Toch wil ik even Arlette noemen. Dankzij haar kwam de kaft (op de valreep) toch nog zoals ik hem voor ogen had!

Mijn baas, die op de eerste werkdag met een jankende nieuwe werknemer stond. Ik denk dat er genoeg mensen zijn die mij niet hadden aangenomen. Je wist van Juul en je wist van onze kinderwens, je weet van ons IVF-traject en toch heb je zoveel vertrouwen in mij dat je me voor de klas laat staan. Ik ben je enorm dankbaar hiervoor! en ik heb het zo naar mijn zin!

Mijn kinderen, Danny en Nikki, die het moeten doen met een moeder die voornamelijk haar tijd achter de computer heeft doorgebracht de afgelopen periode.

En in het bijzonder, Ewout, mijn superheld! Juul haar papa. Altijd zorgt hij dat ik kan lachen, altijd zorgt hij ervoor dat ik mijn ‘ding’ kan doen. Altijd spoort hij me aan om mijn dromen waar te maken. Altijd maakt hij mijn spieren los als ik weer teveel computertijd heb gehad! En altijd, maar dan ook altijd laat hij me weten hoe belangrijk ik voor hem ben en hoeveel hij van me houdt.

Er rest nog één droom

Ik hoop maar dat ooit de grootste droom met Ewout uit zal komen. Ik hoop dat jullie op een dag een blog lezen met daarin nieuws over een baby die geboren is… Want hier blijven we voor vechten! Of deze droom werkelijkheid wordt weet ik natuurlijk niet, maar ik hoop het zo!

Natuurlijk zijn er nog meer dromen. Het platform voor invisible moms. Hier ga ik het komende jaar werk van maken…. en er is meer. Blijf volgen, dan zie je het allemaal hopelijk langskomen. En ja, soms komen dromen niet uit, maar we moeten er toch alles aan doen op het in ieder geval te proberen, om nooit te kunnen zeggen: “Had ik toen maar wel…..”

My life blogs, how is your life!?

Liefs Nathalie

Wil je Lieve Juul nog bestellen? Dat kan via:

bestellen boek

Wil je eerst meer weten (prijs enz) kijk dan op:

MYLIFEBLOGS.LIEVEJUUL

Volg je al op  facebook ?

  4 reacties op “Komen dromen uit?!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram