Mijn geheim, interview

Mijn geheim, interview 

Een mailtje komt binnen. Een journaliste van Mijn Geheim die bij toeval op mijn blog terecht kwam. Het greep haar aan en de inzet om andere ouders te steunen door onder andere het Vlinderkindcafé maakte dat ze graag een interview met me zou houden. 

Nu eind maart, de geboorte- en sterfdag van Juul (31-03-2013) in aantocht, komt het artikel bij me binnen via de mail. Lees het hieronder! Of download mijn geheim (PDF) voor een beter leesbare versie!

Natuurlijk kan je ook gewoon het tijdschrift Mijn Geheim in de winkel kopen. Ik wacht geduldig bij mijn brievenbus!

 

 

Mijn geheim dood van Juul

mijn geheim vlinderkindcafé

Niet goed leesbaar? Ga naar Mijn geheim en lees daar het artikel online (PDF download)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

*

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On LinkedinVisit Us On Instagram